martes, 22 de diciembre de 2009

lunes, 21 de diciembre de 2009

Tancament del bloc, Bones Festes!!!

Ja estem a 22 de desembre i no ens ho podem creure, han passat quatre mesos volant. La meva valoració en quant a la creació del bloc per desenvolupar l’assignatura és molt positiva. M’ha semblat una eina dinàmica i molt innovadora per treballar, i que podem trobar a l’ordre del dia. És una manera de motivar-nos per aprendre amb coses que desperten el nostre interès.

Durant el curs hem treballat amb molts programes diferents editors d'imatges, de vídeo, d'audio... encara que jo destacaria un parell que penso que em serviran al llarg del meu camí com a futura mestra:

- MovieMaker. Amb aquest editor de vídeo, juntament amb l’Audacity, un programa per enregistrar sons, he après que es poden fer vídeos genials de manera molt senzilla. Penso que això em servirà per fer vídeos pels infants, activitats amb ells...
El fet de poder afegir la teva veu i música de fons a un munt d’imatges que s’alternen, i a les que podem afegir efectes diferents és increïble. Després de fer el vídeo del text que vam llegir a classe, n’he fet un parell més i cada vegada perfeccionant una mica més la tècnica.

- JClic. Aquest programa, malgrat que vam tenir bastants problemes per crear les nostres activitats m’ha sorprès molt. És una manera de reforçar coneixements a partir d’una estona de joc agradable davant l’ordinador. A més està molt bé que podem crear tants projectes com volem, i de temes infinits. És un recurs dinàmic i divertit que segurament tornaré a utilitzar en algun moment.

A més he de dir que aquest bloc m'ha anat molt bé per repasar les coses que fèiem a la classe, perquè com que cada setmana havíem de penjar les coses que fèiem i els processos que seguíem, les idees, reflexios... tornava a veure i aclarir el concepte.

Fins aquí arriba la meva valoració i nomès volia desitjar-vos a tots molt bones festes!
Sigueu bons i gaudiu tot el que podeu d'aquests dies!


'L’educació infantil no es limita a canviar bolquers'

Molta gent, quan els hi comento que estic treballant a una escola bressol em responen que quin pal estar tot el dia canviant bolquers i treient mocs als nens. Es pensen que cuidem els nens com cangurs perquè els pares no es poden fer càrrecs d'ells determinades hores del dia. Però estan molt equivocats, la feina d'educador infatil és molt complicada i requereix una gran responsabilitat. Estem formant nens i nenes que el dia de demà seran persones amb els seus puestos de treball, amb les seves vides, famílies...



He trobat una notícia que parla d'això, de la poca importància que ens donen als educadors infantils, de les hores que treballem i el sou reduit que ens pertany. Estem poc valorats però sobretot aquelles que treballem amb infants menors de tres anys. Vosaltres què hi penseu?

Aquí teniu l'enllaç!!!

Google Docs

El Google Docs, és una eina de Google en la que, per via internet, podem compartir documents i arxius amb altres persones. És molt pràctic ja que quan fem un treball no cal que a cada estona ens estem enviant correus amb la nova informació o alguna part de treball. Amb aquesta eina a la que nomès podem accedir amb un compte Gmail, penjem l'arxiu i acceptem a aquelles persones amb les que ho volem compartir.

És una eina molt útil per utilitzar en moments de feina o estudis ja que la informació que penjem és privada i nomès la poden agafar les persones a les que acceptem mitjançant una petició. Ara que ja ho sabem, ens estalviarem enviar e-mails i ens limitarem a penjar els nostres arxius al google Docs!

miércoles, 9 de diciembre de 2009

Expliquem contes!

El dia 1 de dessembre, em va tocar explicar un conte a Seminari. Vaig escollir en "Pinxo", un eriçó que ha fet el seu petit cau, just a temps per l’hivern i de sobte, una poma vermella cau de l’arbre i se li queda enganxada de tal manera que no pot entrar en el seu cau i es troba perdut. Com passarà l’hivern?
Vaig explicar aquest conte perquè m'agrada molt i sempre que l'explico a l'escola bressol on treballo, els nens es queden bocabadats i me'l demanen molt sovint. Vaig pensar que seria bona idea compartir-ho amb els meus companys.
En aquell moment estava molt nerviosa i em feia molta vergonya, però una vegada vaig començar, em va semblar que s'ho passaven bé sentint-me i va ser una estona agradable.

jueves, 3 de diciembre de 2009

JCLIC Els animals de la granja

El nostre JClic, està dedicat als animals, concretament als animals de la granja. És un projecte de deu exercicis didàctics i educatius, adreçats a infants de cinc a sis anys, per reforçar el seu coneixement d'aquests animals. Aquest projecte, m'ha semblat molt interessant per treballar amb els nens, perquè és una manera d'aprendre o de reforçar coneixements, molt divertida i innovadora. Ells juguen i sense adonar-se, aprenen!

Els objectius que ens plantejem treballar són els següents:

- Reforçar els coneixements que té l'infant dels animals de la granja.

- Treballar la memòria (joc de parelles)

- Saber relacionar cada animal amb el so que fa.

Tot i que m'agradat molt aquest programa, també he de dir, que per fer el nostre projecte, la meva companya i jo hem dedicat molt de temps, ja que es bloquejava sovint, i en quatre ocasions vam perdre tota la feina feta per problemes amb el programa. En veure el resultat hem quedat molt satisfetes, però... quin esforç!

Aquí el teniu!!!

jueves, 26 de noviembre de 2009

Setmana Blanca

Aquest és el meu vídeo resumint tot el que hem fet la setmana blanca! Espero que us agradi!

miércoles, 25 de noviembre de 2009

Mireu les cares que fan aquests petits al tastar la llimona! Són genials!

Setmana Blanca

Del 16 al 20 de novembre els alumnes de Primer d'Educació Infantil hem fet la Setmana blanca, una setmana plena de sortides culturals relacionades amb tot el que estem fent a la facultat.

Dilluns, vam anar al Natupark, a Cerdanyola, a fer un recorregut per un jardí de cordes. Em va semblar la sortida més entretinguda i profitosa dels cinc dies, ja que era un lloc fora de la universitat on anàvem a passar-ho bé, a jugar, a més, ens varem relacionar amb companys que amb alguns fins ara no havíem coincidit, i va ser una tarda de convivència plena de moments molt divertits.


Dimarts 17, visita a la Fundació Miró. Aquesta sortida va estar bé però penso que es podria haver millorat, ja que visitàvem el museu en grups grans i sense guia. Havia un company que portava un àudio i sentíem l’explicació del quadre que ell seleccionava. Al meu grup ens varem organitzar molt bé ja que decidíem entre tots els quadres que més ens interessaven, però anar en grup tan gran limita molt la visita.


El dimecres estava dedicat a l'activitat de seminari, el Francesc Garreta, ens va demanar que féssim una visita a una biblioteca infantil del nostre entorn. Jo vaig anar a Francesc Candel, una de les biblioteques de Barcelona molt a prop de casa meva. És increible la quantitat d'activitats que es poden arribar a fer per als infants i també pels pares. Jo ja havia estat, però mai m'havia fixat en l'espai infantil, en la classificació dels llibres, el racó pels més petits, la decoració. Aquesta també em va semblar una activitat de la qual en podíem treure molt profit.


Dijous, la visita estava relacionada amb el treball de les TIC. Ens vam dirigir a l'escola Joan XXIII, a Bellvitge. Primer ens van oferir una xerrada per donar-nos informació de com era l'escola, les seves característiques, el seu projecte educatiu, etc. Treballen de manera molt innovadora, ja que introdueixen les TIC a l'aula des del primer curs d'infantil. Després de la xerrada vam fer una visita per les aules d'infantil on els infants jugàven per racons (cuineta, botiga, perruqueria, racó de contes...), altres utilitzàven els ordinadors, les pissarres magnètiques... I finalment vam fer una visita al Centre de Tecnologies Ituarte a dins de l'escola. Aquest espai, disposa de sales per a que no només la gent de l’escola, sinó gent del barri i de l'entorn, estiguin més a prop de la informàtica. També hi havia una sala de grabacions i una ràdio.
Finalment, divendres la visita es va centrar en l'àrea de música i vam anar al auditori. Primer, una visita guiada pel museu. Després un assaig d'un concert pels infants, al que vaig gaudir com una nena petita i després ens van oferir una xerrada per informar-nos com treballaven, organització, els objectius que es proposen, etc. El concert va ser genial, tot estava mesurat al petit detall i oferia al nen/a un món ple de sorpreses i aquesta màgia tan especial que té la música.

lunes, 23 de noviembre de 2009

Movie Maker

Per fer un vídeo amb la nostra veu, acompanyat de diverses imatges, primer utilitzem l'audacity per enregistrar l'audio. Una vegada tenim gravada la nostra veu, importem la música que volem i ho retoquem.

Per fer el vídeo utilitzem el Movie Maker, un programa d'edició de vídeo, que conté varies característiques: efectes, transicions, títols, crèdits, pista de audio...

Per començar a fer el nostre vídeo, escollim les imatges que volem i piquem "Importat multimedia". Les fiquem en ordre i podem afegir diferents efectes i transicions perquè les imatges passin d'una a l'altre amb alguna animació. Per afegir la nostra gravació, tornem a picar "Importat multimedia" i escollim l'audio. Quan acabem tenim que guardar-ho i picar "Archivo" + "Publicar película" per poder penjar-lo al bloc.

Aquest és el meu vídeo, espero que us agradi!

jueves, 12 de noviembre de 2009

La falta d'exercici agreuja l'epidèmia d'obesitat infantil.

Mirant el diari digital he trobat aquesta notícia que ens mostra unes dades alarmants. Cada vegada l'edat en que s'inicia l'obesitat infantil descendeix més, i això és perquè els infants no segueixen una dieta equilibrada, però la causa més important és la falta d'exercici físic. Aquesta notícia diu que encara que els nens obesos mengessin menys i cambiessin el seu estil dietètic, continuarien sense perdre pes si no realitzessin algun tipus d'exercici.

Com a mestres, o millor dit com a futurs mestres, no podem deixar passar per alt dades com aquestes i hem de promocionar l'esport, motivar als infants per despertar el seu interès per l'exercici físic, ja sigui al pati, a educació física, fora de l'escola. I ja no nomès com a mestres, sino com a pares, germans, cosins, tiets... ja que en això consisteix l'educació.
Podeu trobar la notícia sencera en aquest enllaç!

domingo, 8 de noviembre de 2009

Power Point


El Power Point és un programa informàtic que es pot utilitzar com a suport per realitzar una classe, conferència, debat o semblant. Consisteix en unes diapositives on podem anar mostrant la informació que necessitem com a suport d'un tema determinat. Cal aprendre a utilitzar bé aquest programa, ja que hi ha gent que afegeix molt guarniment a les diapositives i l'alumnat o públic al que va dirigida la classe pot distreure's i no centrar-se en el que és realment important. A més s'ha de tenir en compte l'ordre estètic en el que col·loquem la informació, imatges i altres elements per fer una bona presentació. El desavantatge que em sembla més greu i un gran error, és que a vegadades el mestre o la persona que ofereix la xerrada, classe, exposició, etc, es limita a llegir la informació de les diapositives, sense afegir cap argument o explicació.
En canvi té molts avantatges si s'utilitza correctament:

  • L'alumnat reb la classe amb el suport de tenir la informació més impòrtant detallada i esquematitzada.
  • El professor pot afegir al mateix programa recursos com imatges i vídeos que fan més amena i entretinguda l'explicació.
  • Es dona més facilitat als alumnes per prende apunts.

Penso que a vegades, existeix la idea que molts mestres avui dia volen treure's feina de sobre i per això utilitzen aquestes noves tecnologies, però no s'ha de veure d'aquesta manera. La utilització de les TIC a les aules, motiva als alumnes, aprenen coses noves, i en concret amb el Power Point els avantatges es veuen clars. Per no cometre errors ens hem de formar i familiaritzar-nos amb aquests programes per fer un ús correcte i positiu de cara als nostres alumnes.

Retrat


Una de les persones que em va cridar l'atenció al començar aquest curs, va ser la Gemma. Ens vam topar al pàrquing del Cosmocaixa un dels primers dies de classe, i vam creuar quatre paraules. Em va semblar una noia molt simpàtica i agradable.

És una noia d'estatura normal, castanya i amb els cabells per sobre de les espatlles. La seva mirada es troba amagada darrere unes ulleres de color groc, molt originals. El seu vestuari és del tot variat, la podem veure un dia amb faldilla i camisa, molt elegant, igual que un altre dia opta per un conjunt més d'esport.

A classe és bastant participativa, sempre dona la seva opinió dels temes que tractem. A més coincidim al grup de seminari i allà, quan vam fer la presentació, vaig veure que teníem algunes coses en comú, com per exemple la feina, totes dues hem fet classes dirigides d'aquagym, i això em va fer molta gràcia.

Durant aquests quatre anys, espero que ens coneguem millor i compartim experiències amb la resta de companys.



domingo, 1 de noviembre de 2009

Seminari. Crítica d'un llibre


El noi amb el pijama de ratlles.

John Boyne
Salamandra
219 pàgines





Bruno, un nen de nou anys és el protagonista d’aquesta novel·la narrada per una tercera persona, en la que ens expliquen com amb una mudança, amb moltes ganes de conèixer el seu nou barri i la gent que hi conviu, Bruno acaba ficat sense adonar-se a la boca del llop. Cracovia, a la ciutat on es desenvolupa la trama, estava dominada pel moviment nazi, els soldats recloïen als jueus en cambres, i camps de concentració, la majoria situats a Auchviz. Bruno passa de viure a Berlín, on ell podia veure desenes de parcs replets de nens i nenes jugant feliços a Auchviz, a un barri que al costat de casa seva no hi havia res més que una cerca metàl·lica que separava una extensió molt gran on hi havia unes persones que portaven pijames de ratlles.

John Boyne, l’autor d’aquest llibre vol que veiem aquesta novel·la que conté moments històrics des del punt de vista d’un nen de nou anys, des de la innocència que poden arribar a tenir aquestes criatures. Bruno decideix examinar el seu nou barri i es troba amb aquestes persones que van tot el dia en “pijama”, ell ho troba molt divertit i encara que tenia prohibit pel seu pare apropar-se a la cerca, arriba i descobreix allà solet a l’altra banda un nen que devia ser de la mateixa edat que ell.

Aquest llibre mostra els valors de l’amistat, Bruno troba un amic en aquest nen desconegut, aquest nen de l’altra banda de la cerca que viu en una situació totalment diferent a la seva.
Em fascinen els diàlegs que manté el Bruno amb el seu nou amic Shmuel, no hi ha complicacions, no coneixen perquè cadascú està a una banda de la cerca, ells saben que estan allà i què les seves condicions són diferents però el que realment no saben és que el pare del Bruno, és un dels caps de la banda nazi, un cap que asfixia i maltracta desenes de persones al dia pel fet de ser d’una altra religió, entre aquests la família d’en Shmuel. A més ens mostra la crueltat i superioritat que tenen els soldats, tracten als jueus com animals, els tenen hores treballant, ja siguin homes, dones o nens, cadascú fa unes feines, gairebé no els alimenten i després de explotar-los els fiquen a cambres de gas. Les condicions d’aquests camps de concentració són pèssimes, dormen tots plegats en cambres humides, plenes de brutícia, no hi ha lavabos, fan les seves necessitats al terra i després ho han de netejar amb aigua, tot i que mai no queda net i l’olor podria ser horrible.

M’ha semblat que és una novel·la que s’ha de llegir, ho poden fer nens a partir d’uns 12 o 13 anys, però els que realment gaudirem amb ella som els adults, que moltes vegades deixem de banda aquest nen que hi ha dins de nosaltres i ho compliquem tot amb visions absurdes, és tot molt més simple només hem de trobar aquest punt d’innocència i deixar-nos portar.

Gimp. Segona activitat.

Foto 1. En aquesta foto l'únic que he fet ha sigut escalar la imatge modificant els píxels d'amplada i alçada i retallar allò que m'interessava de la imatge.
Foto 2. En aquesta imatge he retocat el color, el to i la saturació.
Foto 3. A la última foto amb la taula d'eines, utilitzant la tercera icona començant per dalt de tot a l'esquerra, semblant a un cordill, he seguit la imatge seleccionant el que volia quedar-me i amb l'altra part, tocant els filtres, en concret el decoratiu he afegit aquest estampat de fons. I aquest ha sigut el resultat.



jueves, 29 de octubre de 2009

Gimp. Primera foto.

Aquesta tarda hem après a utilitzar el Multimedia Gimp, un programa llibre i gratuit per editar imatges.












En aquesta primera foto, he canviat l'escala de la imatge, abans era de 3264 píxels d'amplada i 2448 d'alçada. Ara per penjar-la al bloc, l'he modificat a 350 d'amplada i 263 d'alçada.
En un principi semblava que havia quedat molt petita, però ampliant la imatge a un 100% es veu igual i la qualitat de la imatge no canvia. A més al guardar-la, cal donar-li a la opció de format jpg. I després a desar.
Aquí teniu el resultat!!!

lunes, 26 de octubre de 2009

Blocosfera

La blocosfera és una xarxa social que es crea a partir d'un conjunt de blocs i els seus blocaires. Podria ser com un conjunt o univers de blocs. Aquests, es relacionen entre ells per mitjà d'enllaços, comentaris i els usuaris d'aquests.
A la classe de TIC de la setmana passada vam començar la nostra pròpia blocosfera, i vam escollir com a tema d'interès la música a educació infantil. El bloc es diu "El Racó de la música".
Una estona navegant i vam trobar moltíssims blocs relacionats amb la música, i que es relacionaven entre ells. Hi ha enllaços, però sobretot comentaris.
Vam escollir aquest tema perquè creiem que la música és un recurs molt interessant per treballar amb els infants. En el nostre bloc trobareu webs d'interès relacionades amb la música.

Feu click aquí per veure'l.

Salut!

jueves, 22 de octubre de 2009

Cultura lliure

La cultura lliure és tota creació que s'encarrega de l'elaboració i difusió de la cultura dins dels principis de llibertat. El free software, "el programari lliure", és aquell programa que podem copiar-ho, estudiar-ho, millorar-oo i fer-ho públic. Exemples: oppen office.
Les Creative Commons són llicències d'ús obert que permeten als autors que puguin distribuir el seu material per l'ús públic, per tant parlem de distribució de la cultura dins d'un marc legal.
L'activitat proposada ens dona aquests quatre casos:
A. El professor d'educació física diu als seu alumnes: "Per demà, tothom vindrà a classe amb unes "Nike. Jordan Collezione 20/3" per a poder fer les pràctiques de basquet."
Penso que en aquest cas, hi haurien queixes per part dels pares al professor o a l'escola pel fet que els demanin un model concret de sabatilles per fer basquet, ja que qualsevol sabatilla esportiva adequada serviria per realitzar aquesta activitat.

B. Estem a classe fent un projecte de col·laboratiu de ciències i diem als nostres alumnes: Aneu a google, cerqueu imatges sobre la terra i les aneu enganxant i comentant al Word.
En la meva opinió és el cas que més s'apropa a la cultura lliure, els nens fan un treball escolar mitjançant internet on hi buscaràn imatges de la terra i comentaran al word, i indicaran, si cal la font d'on provenen aquestes fotos.

C. Per a preparar una classe, el mestre ha confeccionat un fantàstic PowerPoint en el que li manquen les dues últimes diapositives, l'envia per correu electrònic als seus alumnes amb la instrucció següent: Obriu el PowerPoint, fet amb la versió 2007, i completeu les dues últimes diapositives amb les dades que falten i la propera setmana el porteu a classe per comentar-lo.
En aquest cas, el mestre diu als alumnes que facin la feina amb el Power Point versió 2007, i si no tenen aquesta versió? No podran fer el treball, per tant, aquest cas em sembla incorrecte.

D. El professor de ciències, en una excursió, diu als seus alumnes: "Entreu a la botiga de records, agafeu les postals que vulgueu per portar-les als pares"
Aquesta situació també la trobo incorrecte perquè el professor està dient als alumnes que entrin en una botiga determinada a comprar un objecte determinat, en aquest cas postals, i podria haver-hi algun nen que no volguès portar res de record, o un altre que li agradès més portar una samarreta.

jueves, 15 de octubre de 2009

Audacity

Dijous passat vam aprendre a utilitzar un nou programa, l'Audacity, a través del qual podem editar i gravar sons. Podem gravar i combinar diferents veus i després unir-les, podem posar música de fons... És un programa molt útil i fàcil d'utilitzar.


Per gravar un audio, hem de donar-li al botó de rec, i quan acabem donar-li al stop. Si volem afegir un altre troç de grabació, hem de silenciar la primera, i fer una altra repetint el procés, i així totes les que volguem. Després s'han d'unir, per a que els diferents fragments que hem gravat, s'escoltin d'un sol cop. Aixó es fa amb una fletxeta que a sobre posa: trasllat en temps, i es posen totes les grabaciones empalmades. Un cop gravat l'audio s'ha d'exportar com a WAV i guardar-lo.

Per afegir una cançó de fons haviem d'anar a projecte, i importar audio. Aleshores escolliem una de les cançons que la Loles en va penjar pel blink i la posavem a la nostra grabació.

Finalment graduem el volum de la cançó perquè no quedi ni molt per sobre, ni molt per sota de la cançó, amb el botó que apareixen dues fletxetes blanques i una linea blau i ho guardem tot.


Per escoltar el nostre audio, fes click en aquest enllaç.

jueves, 1 de octubre de 2009

Bloc de notes Google i Delicious

Aquesta tarda hem aprés a utilitzar el Bloc de notes de Google i el Delicious. El primer, m’ha semblat molt útil perquè es pot guardar informació com direccions web i fragments, i després obrir-los a qualsevol lloc.
El Delicious és molt semblant, encara que m’ha costat una mica més entendre’l ja que estava en anglès. A més en aquest es pot compartir la teva informació amb altre persones registrades, per tant podem dir que es un programa de xarxa social.
Aquestes classes em semblen molt interessants perquè cada dia aprenem a utilitzar algun programa nou i molts d’aquests ens serviran per al nostre dia a dia.



martes, 29 de septiembre de 2009

Children see, children do.

M'ha cridat molt l'atenció aquest vídeo ja que mostra com els infants imiten tot el que fan els adults i encara que algunes de les imatges són bastant desagradables i ens agradaria mirar cap a un altre lloc, ens hem d'aturar i pensar que això és el que no hem de fer. Tant les famílies com els educadors/es som exemples a seguir per als infants i és per això que hem de tenir cura de tot el que fem o diem davant d'ells. Així que aturem-nos!

lunes, 28 de septiembre de 2009

Gestió de la informació



15/5/2009 LES NOVES TECNOLOGIES EN L'EDUCACIÓ

Els portàtils revolucionaran els usos d'alumnes i professors

• Els experts diuen que els ordinadors "personalitzaran" els ritmes formatius
• Consideren que seran una motivació per als estudiants i les seves famílies
La introducció d'ordinadors portàtils als centres educatius està cridada a revolucionar els hàbits d'alumnes i professors. Els experts coincideixen a assenyalar que entre les bondats que portarà la iniciativa del Govern central de promoure el desembarcament de centenars de milers de portàtils a les escoles a partir del curs vinent hi figurarà la de motivar l'alumnat, avesat a manejar-lo.


En canvi, no es pot dir el mateix del professorat, que previsiblement toparà amb més dificultats a l'hora d'adaptar-se a la nova situació. Hi ha també unanimitat a l'hora de subratllar que un dels avantatges que oferiran els ordinadors serà el de "personalitzar" la formació.


Els portàtils han de permetre que en una mateixa aula hi puguin conviure diferents ritmes d'aprenentatge sense arribar a destorbar-se.


Hi ha qui hi veu efectes beneficiosos des del punt de vista familiar, atès que l'ordinador es pretén que sigui d'ús personal i que l'estudiant pugui endur-se'l a casa, en el sentit que fomenti una implicació més gran dels pares en les tasques escolars dels seus fills.


Podeu trobar aquesta notícia completa en aquest enllaç.

Penso que és important que els infants a l'escola comencin a establir contacte amb les noves tecnologies, ja que avui dia aquestes es troben presents al nostre dia a dia.

A la vegada els mestres hauran de disposar dels coneixements necessaris per poder formar i resoldre els obstacles amb els que es puguin trobar aquests nens i nenes, i això pot ser un inconvenient per aquells que encara no tenen gaire domini d'aquestes tecnologies.

Està bé que els infants es desenvolupin amb ordinadors a les aules, però sense deixar de banda altres eines que s'utilitzen des de fa temps i que estimulen els seus sentits. No oblidem que a l'etapa d'educació infantil els infants aprenen experimentant i hem d'aprofitar i potenciar al màxim aquest aspecte.




jueves, 17 de septiembre de 2009

Holaaaaaa!!!


Hola! Soc la Cristina, una noia d'hospitalet! La meva passió son els infants, estic treballant en una llar d'infants i també m'agrada molt fer esport! He treballat durant 3 anys com a monitora d'aeròbic i altres activitats dirigides i vaig estudiar el mòdul d'educació infantil.
Espero poder compartir amb vosaltres durant aquests anys experiències noves i bons moments.

Ens veiem aviat!

Cristina.